Fabulous

Welkom bij Beautybar Fabulous.

 

Beautybar Fabulous is gelegen in de Zwarte Braak 68, 2260 Westerlo.

Hier kan u terecht voor de haren, nagels, voeten en gelaatsverzorging.

Prijslijsten vindt je terug op de pagina van de dienst waar je gebruik van wil maken.

U kan uiteraard ook onze diensten combineren op 1 afspraak, wanneer u op 1 afspraak 2 diensten combineert krijgt u een korting van 10%, een combinatie van 3 diensten geeft recht op een korting van 20% en bij een combinatie van de 4 diensten krijgt u een korting van 30%.

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan schoonheidsproducten, huisgeurtjes, make-up,... deze vindt je allemaal terug onder shop in het menu

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel.

MVG 

Cindy